Kadınlardan en çok oy alan parti

  • Ana Sayfa
  • Kadınlardan en çok oy alan parti
Kadınlardan en çok oy alan parti
Bakanlar seçim gezisinde. Karaman'da halkla buluşan Nime Çubukçu, hemcinslerine Abone ol

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, AK Parti Hükümeti'nin ''kadınlara en çok hizmet eden, seçimlerde kadınlardan ve gençlerden en çok oy alan parti olduğunu'' söyledi.

Çubukçu, partisinin İl Kadın Kolları tarafından Karaman Polis Evi'nde düzenlenen north california seo sohbet toplantısına katıldı.

Bakan Çubukçu, burada yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Karaman'a geleceğini belirterek şunları kaydetti:

''Bir yerel seçim arefesinde sizlerle birlikteyiz. Her ne kadar bu seçim bizim açımızdan tereddüt edeceğimiz bir seçim olmasa da bu fırsatlar sayesinde böyle dost sofralarında bir araya geliyor, sizlerle buluşuyor, sorunlar ve çözüm yollarını tartışıyoruz. 2002 yılından bugüne kadar yapılan tüm değişiklikler, kadınların hayatını daha güzel kılmak, onları biraz daha güçlendirmek, onları şiddetten uzak, huzurlu bir ortamda yaşatabilmek için yapıldı.''

Milletin özellikle kadınlara yapılanların farkında olduğunu anlatan Çubukçu, ''Kadınlardan her geçen seçimde en büyük desteği AK Parti alıyor. AK Parti Hükümeti kadınlarımıza en çok hizmet eden, seçimlerde kadınlardan ve gençlerden en çok oy alan partidir. Bu desteğinizin sadece oy desteği olmadığını biliyoruz. Hepinizin dualarını bekliyoruz. Bunu da Ankara'da hissediyoruz'' dedi.



Kategori : GÜNCEL