Hırsızı doğduğuna pişman etti

  • Ana Sayfa
  • Hırsızı doğduğuna pişman etti
Hırsızı doğduğuna pişman etti
Hırsız bu kez baltayı taşa vurdu. Gündüz eve giren hırsız bir anda ev sahibi ile karşı karşıya geldi.Abone olFatih'te güpegündüz bir eve giren Gürcistan uyruklu hırsız, tekvandocu ev sahibinin hışmından kurtulamadı. Evi daha önce de iki kez soyulan ev sahibi, hırsızı hastanelik etti.

Fatih Hacı Evhattin Mahallesi Merhaba Caddesi 98 numaradaki binanın ikinci katında saat 10.00 sıralarında meydan miami seo a gelen olay şöyle gelişti: Serbest meslekle uğraşan Erkan Topal(36), evinde bulunduğu sırada dış kapıdan sesler geldiğini duydu. Kapı kilidinin açılmaya çalışıldığını hisseden Topal, bir süre bekledi. Kapının kilidini tornavida yardımıyla açan hırsız bir anda ev sahibini karşısında gördü. Gürcistan uyruklu hırsız, elindeki tornavidayla Erkan Topal'a saldırmaya çalıştı.

Gençliğinde uzun süre tekvandoyla uğraştığı öğrenilen Erkan Topal, hırsızı eve girdiğine pişman etti. Evinin salonunda Gürcü hırsızı döven ev sahibi ardından polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekibi, yediği dayağın etkisiyle baygınlık geçiren hırsız için ambulans çağırdı. Ambulansla Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen hırsızlık zanlısı tedavi altına alındı.

Gündüz vakti hırsızlık şokunu yaşayan ev sahibi Erkan Topal, "Daha önce de evim iki kez soyuldu. Kapının kurcalandığını duyunca içeri girmesini bekledim. Elindeki tornavidayla saldırınca bir arbede yaşandı. Boğuşma sırasında hırsız baygınlık geçirdi. Sonra polis ve ambulans geldi" diye konuştu.

Evsahibi Erkan Topal daha sonra ifade vermek üzere polis merkezine götürülürken, yaralı hırsızın hastanede tedavisi devam ediyor.



Kategori : GÜNCEL