Asrın sapığı daha yeni anladı!

  • Ana Sayfa
  • Asrın sapığı daha yeni anladı!
Asrın sapığı daha yeni anladı!
Kızını 24 yıl bodrumda tutup, tecavüz eden adam mahkemede konuştu. Daha önce verdiği ifadelerin tersine bu kez gözyaşlarına boğuldu. Abone ol

24 yıl boyunca öz kızını bodrumda esir tutup tecavüz eden Joseph Fritzl, tüm suçlamaları kabul etti. Sapık baba, “Kızımı dinlerken bir canavar olduğumu anladım” dedi.

Avusturya’da evinin bodrumuna kapattığı öz kızına 24 yıl boyunca tecavüz eden ve bu ensest ilişkiden 7 çocuk sahibi olan canavar baba Joseph Fritzl’in yargıla north dakota seo ndığı davada sürpriz bir gelişme yaşandı. Pazartesi günü başlayan davada cinayet ve tecavüzü kabul etmeyen 73 yaşındaki “Asrın Sapığı”, kızının 11 saatlik ifadesini izledikten sonra hakkındaki tüm suçlamaları kabul etti. Dün sabahki duruşmada söz alan Fritzl, “Nasıl bir zalim olduğumu ve hasta derecede davranışlar sergilediğimi anladım. Cezam neyse verin” dedi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE DİNLEDİ

Kısık bir ses tonuyla, gözyaşları içinde konuşan sapık baba, “Yaptıklarımdan ötürü çok özür dilerim” ifadelerini kullandı. Mahkemenin yargıcı Andrea Humer, gazetecilerin alınmadığı duruşmada Fritzl’e “Neden fikrini değiştirdin” diye sordu. Sapık baba “Kızım Elisabeth’in ifadesi üzerine” diye cevap verdi. Mahkemeye tanık olarak atanan uzman heyeti, cinayet, köleleştirme, tecavüz ve ensest ilişki ile suçlanan sapık babanın hayatının kalanını mutlaka bir klinikte psikolojik destek alarak geçirmesini önerdi. Fritzl muhtemelen ömür boyu hapis cezasına çarptırılacak.

KIZI DA İZLEDİ

Canavar babanın hakkındaki tüm suçlamaları kabul etmesinde duruşmaya kızının da katılması önemli bir rol oynadı. Avusturya basınına göre, şimdi 42 yaşında olan Elisabeth ifadesinin videoya kaydedilmiş olmasına rağmen mahkemenin ikinci günü “gizlice” duruşmaya katıldı. Kurier gazetesi, Elisabeth’in babası yakalandıktan sonra ilk defa onunla yüz yüze geldiğini ve babasının yanıtını duymak için duruşmaya katıldığını yazdı.



Kategori : GÜNCEL