Tolonun bomba ses kaydı!

Tolonun bomba ses kaydı!
Servis edilen ses kayıtlarına biri daha eklendi. Hurşit Tolon'un olduğu söylenen kayıtta "Genelkurmay'ın başına molla geldi, böyle oldu" deniyor. Abone olServis edilen ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi. Ergenekon sanığı emekli Orgeneral Hurşit Tolon’a ait olduğu iddia edilen ikinci ses kaydı yayınlandı. Ses kaydının ortam dinlemesi şeklinde değil, bir kişinin üzerindeki dinleme cihazından olduğu anlaşılıyor.

TOLON'UN İKİNCİ SES KAYDI georgia seo Daha önce de Hurşit Tolon’a ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı yayınlanmış Hurşit Tolon’un avukatı, ses kaydının Tolon’a ait olmadığını, ileri teknoloji kullanılarak elde edildiğini idda eden bir açıklama göndermişti.

Video paylaşım sitelerine düşen Tolon’a ait olduğu iddia edilen ses kaydında basındaki haberlere yeterli tepki verilmediği şikayet ediliyor. Kaydın bir bölümünde asker ve polis arasındaki ilişkilerde emniyet müdürü için ‘ayaklarını keserim’ ifadesi kullanılıyor. Ordu içindeki atamaların kişisel nedenlerle doğru yapılmadığından şikayet edilen bölümde ise ‘Ordunun başına molla geldi’ ifadesi kullanılıyor.

Basın kuruluşlarında çıkan haberlere yeterli tepki gösterilmediği dile getiriliyor. Kayıttaki ses basında çıkan haberlere ilişkin verilecek cevabı, “Ben açıyordum derdim ki sen kimsin ulannn, aman ne biçim konuşuyorsunuz, böyle konuşuyorum, yazının değeri kadar cevap alırsın” şeklinde belirtiyor.

Askerle polisin ilişkilerini değerlendiren sesin, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’la ilgili söyledikleri ise oldukça dikkat çekci; “Celalettin’i Emniyet Genel Müdürünü sıkar yaa. Şeyi sıkar yaaa Vali’yi. Bu telefonu açar bu ordu komutanı, yapmayın etmeyin, çıldıracağım, açar bana bak vali, o emniyet müdürüne söyle ayaklarını keserim haa der tak kapatır.”

İŞTE O VİDEO



Kategori : GÜNCEL