Bekaroğlundan işçilere destek

Bekaroğlundan işçilere destek
Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bekaroğlu, tekstil fabrikasından çıkartılan işçileri ziyaret etti. Abone ol

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bekaroğlu, tekstil fabrikasından çıkartılan işçileri ziyaret etti.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığından yapılan aç vajinismusta hipnoz tedavisi ıklamada, Bekaroğlu'nun Gaziosmanpaşa'da kurulu MEHA Tekstil Fabrikası'ndan çıkartılan 117 işçiye destek ziyaretinde bulunduğu belirtildi.

Açıklamaya göre burada konuşan Bekaroğlu, ülkede büyük bir krizin yaşandığına dikkati çekerek, sistemin her şeyi ticarileştirdiğini savundu.

Bekaroğlu, kapitalizmin toplumun bütün kesimlerini vurduğunu, başı örtülü, örtüsüz ayrımı yapmadığına işaret ederek şunları söyledi:

''Kimse empati yapmıyor. Bu işçi işten çıkartıldığı zaman çocuğuna nasıl süt götürür, elektrik faturasını nasıl öder demiyor. Kriz var diye bilançolara bakıyorlar ve insanları hiç düşünmeden işten çıkartıyorlar. Sistem bu. Bu sistem her şeyi ticarileştiriyor. Türkiye sendikasızlaştırılmak isteniyor. Belediyeler hizmetlerini özelleştiriyor. İşçileri taşerondan alıyor. Bu sistemde insan bir kum gibi çakıl gibi görülüyor. Ayrıca iktidar uyguladığı IMF politikaları ile de işverenlerimizi, sanayicilerimi global şirketlerin karşısında zayıflatıyor.''



Kategori : GÜNCEL