Diyanete kızdı Hristiyan oldu!

Diyanete kızdı Hristiyan oldu!
Astım hastası adam yıllarca sigara içenlerle mücadele etti. Sürekli mahkemelik oldu. En sonunda Diyanet'in verdiği cevap onu dininden etti. Abone ol

Sigarayla mücadeleye 1997'de başlayan astım hastası Şenol Satıcı'nın başına gelmedik kalmadı, en sonunda dininden vazgeçip Hıristiyan oldu.

1995'te İstanbul Defterdarlığı'nda işe başlayan Satıcı'nın memuriy louisiana seo eti sigarayla mücadele ile geçti. Etrafında sigara içilen Satıcı önce arkadaşlarını sonra amirlerini şikâyet etti. Bu uğurda sürgün edildi. Mahkemede 2 kez "atama durdurma", 2 kez de "kademe durdurma" davalarını kazandı. Ancak iş bununla bitmedi.

"Pasif içicilikten" astımının ilerlediğini doktor raporuyla belgeledi. Raporla İstanbul Valiliği, Fatih Kaymakamlığı ve Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu ve işyerine tazminat davası açtı. Davalar sürerken istanbul Vergi Dairesi Başkanlığı 2 No'lu Takdir Komisyonu, ardından Beyazıt Vergi Dairesi'ne atandı.

Satıcı, bu kez İstanbul Müftülüğü'ne bir dilekçe yazdı. Satıcı, müftülüğe "İslam'a göre bana yapılan zulmü reva görenler, Müslüman olarak kabul edilir mi?" diye sordu. Müftülük topu Diyanet'e attı. Diyanet "Dinen hiçbir kimseye, hiçbir kimseyi dinsiz sayma yetki ve görevi verilmemiştir. Bu özel bir konudur" cevabını verince Satıcı, soluğu nüfus müdürlüğünde aldı ve din hanesine Hıristiyan yazdırdı.

Son sürgün yeri İstanbul Vergi Dairesi 1. No'lu Takdir Komisyonu'nda çalışan Satıcı, yeni nüfus kağıdını gösterdi.



Kategori : GÜNCEL