De Sanctisin kaderi belli oldu

De Sanctisin kaderi belli oldu
İtalyan kaleciyi yakından takip eden Sevilla, son olarak Hamburg'da izlediği Sanctis'e gelecek sezon kaleyi emanet etme kararı verdi.Abone ol

Sezon başında Sevilla’dan kiralanan Morgan De Sanctis’in bonservisini almak için devre arasında uğraş veren Galatasaray Yönetimi, bir hipnozla vajinismus tedavisi sonuç elde edememişti. İtalyan kalecinin İstanbul’da kalmak istemesine rağmen, Sevilla ve bir önceki kulübü Udinese arasında süren mahkemeden dolayı işi bitiremeyen Sarı-Kırmızılı idareciler, alternatif arayışına yönelmişti. De Sanctis ise Galatasaray Dergisi’ne verdiği röportajda, “Palop varsa, Sevilla’ya dönmem” demişti.

Palop’tan vazgeçiyor

Palop, Sevilla’nın 1. kalecisi. Ancak 36 yaşındaki file bekçisinin artık yetersiz olduğunu düşünen İspanyol ekibinin teknik direktörü Manolo Jimenez, sezon içinde takip ettiği Sanctis’in son durumunu görmek üzere Almanya’daki Hamburg maçını izledi. Jimenez’in, İtalyan eldivenin kurtarışlarına hayran kaldığı ve gelecek sezon formayı kendisine teslim etmeyi düşündüğü belirlendi. Galatasaray ise Kalli’nin raporuyla Xanthi’nin kalecisi Gspurning’i takibe almıştı. (Fanatik)



Kategori : SPOR