Sivas gönüllerin şampiyonu

Sivas gönüllerin şampiyonu
Bülent Uygun, Beşiktaş'ın çok formda olduğunu belirterek, kendilerini zor bir maçın beklediğini dile getirdi. Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kısıtlı imkanlarla 4 büyüklere karşı mücadele eden takımının herkesin gönlünde taht kurduğunu dile getirdi.

Ankaragücü gibi ligde bulunduğu konum itibariyle zor durumda olan montana seo bir takımdan 3 puan almalarının sevindirici olduğunu söyleyen Uygun, “Beşiktaş şu anda istim üzerinde. Ama takım olarak biz de şu anda o kora kor, kıran kırana mücadeleye hazır durumdayız. O savaşı, mücadeleyi sahada en iyi şekilde vermek istiyoruz” diye konuştu.

SONUNA KADAR VARIZ

Sivasspor olarak şampiyonluk hedeflerine ulaşmak için ligin sonuna kadar mücadelelerini vereceklerini vurgulayan Uygun, “Bu ligin sonucunda şampiyon olan şampiyon olmuş olacak. Ama şampiyonluk mücadelesi vermiş, bu yolda o kadar kısıtlı imkanlarla mücadele etmiş Sivasspor, şampiyon olmasa bile şampiyondur benim için. Herkesin gönlünde olduğu gibi” değerlendirmesini yaptı.

BEŞİKTAŞ MESAİSİ

Sivasspor ligde hafta sonunda Beşiktaş ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Sakatlıkları devam eden Faruk ve Hayrettin çalışmada yer almadı. Bu oyuncuların zorlu maçta oynayamayacakları, hafif sakatlıkları bulunan Herve Tum ve Sedat'ın ise takımdaki yerlerini alabilecekleri öğrenildi.



Kategori : SPOR