Yazıcıoğlu esti gürledi!

Yazıcıoğlu esti gürledi!
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu Mardin'deydi. Hem iktidara, hem de muhalefete seslendi. Abone ol

29 Mart yerel seçimler öncesi siyasi partilerin ilgisi haline gelen Mardin, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal'dan sonra Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu ağırladı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen açık hava mitinginde halka seslenen BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, meydanlarda birbirine hakaret eden siyasi parti liderlerine tepki göstererek, birbirlerine laf atacaklarına insanlara iş, aş ve gelecek hazırlamalarını istedi.

Yaklaşık 500 kişilik bir kalaba google seo çalışması lığa seslenen Yazıcıoğlu, "Liderlerin meydanlarda insanları toplayıp orada birbirlerine hakaret etmesi sürekli birbirlerine taş atarak ne olduğu belli olmayan ithamlarla bulunması hoş değil. Mitinglerde öyle zaman geçirmek yerine bu insanlara biraz hayır konuşun: Ne yapacağınızı söyleyin, projelerinizi anlatın. İşsizliği nasıl çözeceksiniz, nasıl bu işsizlere iş vereceksiniz onları anlatın. Millete aş verecekseniz bu meydanlarda bunu anlatın." dedi

Yazıcıoğlu, "Buradan parti liderlerine sesleniyorum. İktidarın başkanına muhalefet ana muhalefet başkanına diğer partilerin genel başkanlarına sesleniyorum. Devlet size para veriyor seçimde kullanın diye. O parayla otobüslere biniyorsunuz köylerden kentlerden insanları meydanlarda topluyorsunuz. Mademki devletten para alıyorsunuz üstelik bununla yetinmeyip devletin bazı kaynaklarını araçlarını kullanıyorsunuz. Öyleyse meydanlarda toplanan insanlara nutuk atmak yerine, projelerinizi anlatın. Ama bunlar bunu yapmıyorlar. O diyor ki senin dosyan kalın o diyor senin dosyan daha kalın. O diyor sen imar yolsuzluğu yaptın. O diyor sen yolsuzluk yaptın. O diyor sen namertsin. O diyor sen daha namertsin. Millet bu liderlerden bunu mu bekliyor. Bunu mu bekliyorsunuz." diye konuştu.

Muhsin Yazıcıoğlu, "Bugün vatandaşımız gelir dağılımını adaletli istiyor. Bugün vatandaşımız nimet kullananların biraz daha külfete katlanmasını külfet taşıyanların biraz daha nimete ulaşmasını istiyor. Bunu çözecekseniz nasıl çözeceksiniz. Bunu bu millete anlatın. Bu anlayış bu mantıkla yolsuzluk önlenmez. Bu mantık bu anlayışla bu sistem içerisinde adalet sağlanmaz. Hukuk sağlanmaz. Millet birlik içine getirilemez. Onun için mantığı değiştirmek adaleti sağlamak hukuku üstün kılmak önemlidir. Bu ülkenin dağlarında şehirlerinde büyük şehirlerde çeteler olmayacak, mafya olmayacak, cuntalar olmayacak ve herkes adalet karşısında eşit muamele görecek ve herkes üretecek herkes birlikte tüketecek. Herkes bu bayrak altında vatandaş olmanın hazzını taşıyacak. İşte iktidarlar bunun için vardır." şeklinde konuştu.



Kategori : GÜNCEL