Futbolcudan görülmemiş kıyak

Futbolcudan görülmemiş kıyak
Şampiyonluğa oynuyorlardı ama taraftar maça gelmiyordu. Hertha Berlin'li futbolcu öyle bir vaatte bulundu ki stat doldu taştı. Abone ol

Almanya 1. Futbol Ligi Bundesliga'da şampiyonluk kovalayan Herta Berlin'in Macar futbolcusu Pal Dardai, 55 bin taraftara bira ısmarlama sözü ve hastane seo rdi.

Şampiyonluk kovalayan Herta Berlin'in orta saha oyuncusu Pal Dardai, takımlarının var güçle şampiyonluk mücadelesi verdiğini, ancak bu mücadelede taraftarlara da büyük ihtiyaç duyduklarını açıkladı.

Kalan 10 maçtan kendi evlerinde yapacakları maçlarda stada en az 55 bin taraftarın gelmesi halinde oynayacakları son maçın ardından 55 bin taraftara bira ısmarlayacağını söyleyen Dardai, daha şimdiden bira devi Carlsberg'le anlaşma yaptığını, kulübünün resmi internet sitesinde açıkladı. Pal Dardai, bira içmek istemeyen taraftarlara ise meşrubat ısmarlayacağını söyledi.

Macar futbolcunun bu açıklaması taraftarlar arasında etkisini şimdiden gösterdi. Bedava bira içmeye kararlı olan 58 bin taraftar, Herta Berlin'in Bayer Leverkusen'i 1-0 yendiği maçta tribünleri doldurarak takımlarına büyük destek verdi.



Kategori : SPOR