MHPli Gül için anma töreni

MHPli Gül için anma töreni
Eski MHP Milletvekili Mehmet Gül, ölümünün 1. yıl dönümünde düzenlenen panelle anıldı. Törene çok sayıda partili katıldı.Abone ol

Eski MHP Milletvekili Mehmet Gül, ölümünün 1. yıl dönümünde düzenlenen panelle anıldı.

Mecidiyeköy Kültür Merkezi'ndeki panelde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Ati hastane seo lla Kaya, Gül'ün bir gençlik lideri, yaşantısıyla çevresinde saygınlık uyandıran bir kişi olduğunu belirtti.

Mehmet Gül'ün başarılarının, kişiliğini oluşturan geçmişi üzerinde yükseldiğini anlatan Kaya, Gül'ün her zaman kavgaya ''dur'' demeye cesareti bulunduğunu söyledi.

Kaya, Mehmet Gül'ün hayatından birden çok hikaye çıkarmanın mümkün olduğunu ifade ederek, ''Yerköylü Mehmet'in hayatı ve ölümü bir başarı öyküsüdür. Yerköylü bir delikanlının eğilmeden, bükülmeden, değerlerinden ve ideallerinden taviz vermeden de toplumun saygın bir kişisi olabileceğini anlatır'' diye konuştu.

Mehmet Gül'ün bir şiirinin tiyatro sanatçısı Abidin Yerebakan tarafından okunduğu panelde, Gül'ün hayatının anlatıldığı bir sinevizyon gösterimi yapıldı.

Panele, eski Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, yazar Rasim Ekşi, Prof. Dr. Yümni Sezen ve avukat Fethi Yıldız konuşmacı olarak katıldı.



Kategori : POLİTİKA