Balıkesirde 500 erkekte frengi paniği

  • Ana Sayfa
  • Balıkesirde 500 erkekte frengi paniği
Balıkesirde 500 erkekte frengi paniği
5 kadın fuhuş operasyonunda gözaltına alındı. Bu kadınlardan 3'ünde frengi çıktı. Bu kadınlar Balıkesir ve ilçelerinde tam 500 erkekle birlikte olmuşlardıAbone ol

Balıkesir'in Edremit, Burhaniye ve Ayvalık ilçelerindeki fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 5 kadından üçünün frengili olduğu ortaya çıktı.

İl Jandarma Alay ile Edremit ilçe jandarma komutanlığına bağlı ekiplerinin 5 aydır sıkı takibi sonucu e-ticaret seo gerçekleştirilen Edremit merkez , Burhaniye ve Ayvalık'ta düzenlenen şafak operasyonunda tespit edilen 13 ayrı noktaya 50 kişilik jandarma timi ile sabah 06.00 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Gürcistan'dan getirdiği kadınları zorla pazarlayan Gürcistan asıllı Ş.T. isimli kadınla birlikte 5 kadın ve bunlara yardım ve yataklık yapan toplam 18 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden birinin devlet memuru olduğu kaydedildi.

ÜÇ KADIN FRENGİLİ

Gözaltına alınan fuhuş şebekesinin lideri olduğu ileri sürülen Ş.T.'nın yapılan zührevi muayenesinde frengi hastası olduğu ortaya çıktı. Altınoluk Jandarma Komutanlığı'na getirilirken gözyaşlarına boğulan Ş.T. ile gözaltına alınan 5 kadından üçünün de frengi taşıdığı belirtildi.

PANİK HAVASI

Baskınlarda fuhuştan elde edildiği tahmin edilen çok miktarda yerli ve yabancı para ele geçirildi. Hayat kadınlarının fuhuş yapmak amacıyla genellikle Edremit bölgesindeki bazı pansiyon ve otelleri kullandıkları tespit edildi. Jandarma ekipleri, üç ilçede bu hayat kadınları ile birlikte olan ve hastalık taşıdıkları sanılan 500'ye yakın erkeği ise araştırmaya başladı. Gözaltına alınan 18 kişi Edremit Adliyesi'ne sevk edildi.



Kategori : GÜNCEL