Adaylar Gingerle seçim turunda

Adaylar Gingerle seçim turunda
ABD'nin eski başkanı Bush'un üstünden düşmesi ile popülaritesi artan Ginger (Zencefil) AK Partililerin seçim aracı oldu.Abone olAK Parti Antalya Muratpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı Orhan Tolunay, seçim çalışmasını iki tekerlekli 'Ginger' aracı üstünde yaptı.

Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Orhan Tolunay, Antalya'da yaptığı seçim çalışmasına bu aracı da ekle arizona seo di. Günü erken saatlerinde trafiğe kapalı olan Kazım Özalp Caddesi'ne gelen AK Partili ve kampanya çalışanları, vatandaşlara broşür dağıttı.

Saati 150 dolardan kiralanan 10 adet Ginger ile seçim çalışması yapan Orhan Tolunay, teknolojinin Muratpaşa'da anında uygulanacağını belirterek, "Önümüzdeki günlerde Muratpaşa'da Ginger sayısı artarsa şaşırmamak lazım." dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mesut Topcu ve partililerin de destek verdiği seçim çalışmasında ilginç görüntüler yaşandı. Gülay Tolunay da Ginger'e binerek eşini yalnız bırakmadı. Başörtülü bir partili Ginger'e binerek "Biz her şeyi yaparız" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, ilk olarak Ginger'in nasıl kullanılacağını öğrendi. Ginger'i nasıl durdurması gerektiğini soran Türel, görevlinin cevabını beklemeden "Biz duramayız. Biz 'durmak yok'çuyuz" esprisini yaptı.

Öte yandan Ginger'i kullanan görevli bayanlardan bir tanesinin direğe çarparak düşmesi ise kameralara yansıdı.



Kategori : GÜNCEL