İkinci devrenin lideri Boluspor

İkinci devrenin lideri Boluspor
Bank Asya 1. Lig'de oynanan 25. hafta karşılaşmaları sonunda Manisaspor, 19. kez haftayı lider olarak tamamladıAbone ol

Ligde 25. haftada oynanan 8 karşılaşmada 31 gol atıldı. Bu sayı, 34 golün kaydedildiği 21. haftadan sonra en fazla gol atılan haftalardan biri oldu. Ligin 13. ve 15. haftalarında da takımlar 31 gol sevinci yaşamıştı.

Bir karşılaşmanın beraberlikle bittiği haftada, diğer 7 maçın 5'inde deplasman takımları sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi.

İlk 6 sıradaki takımlardan lider Manisaspor, Diyarbakırspor ve Boluspor sahadan galibiyetle ayrılırk vajinismusta hipnoz tedavisi en, Karşıyaka deplasmanda Adanaspor ile berabere kaldı. Altay ve Kasımpaşa kendi evlerinde Karadeniz temsilcileri Çaykur Rizespor ve Orduspor'a mağlup oldu. Son 5 haftadır galibiyet alamayan Kasımpaşa'da geçen sezondan beri görev yapan teknik direktör Uğur Tütüneker görevinden ayrıldı.

Ligin 11. haftasından beri son sırada yer alan Sakaryaspor, son 5 haftada topladığı puanla, en yakın rakibi Kayseri Erciyesspor ile arasındaki puan farkını 2'ye kadar indirdi. Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda mağlup etme başarısı gösteren Giresunspor da düşme potasındaki rakibi karşısında avantaj sağladı. Düşme hattındaki takımlardan olan Malatyaspor ise deplasmanda Kardemir Karabükspor'a mağlup oldu. Sarı kırmızılılar, bu mağlubiyetin ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı.

GOL KRALLIĞI'NDA BİRİNCİ DEĞİŞMİYOR

25. haftada Orduspor formasıyla Kasımpaşa filelerini iki kez havalandıran Bruno, bu gollerle ikinci devredeki gol sayısını 5'e, toplamda ise 20'ye çıkardı.

20 golle ligin en golcü ismi olan Brezilyalı oyuncuyu 13'er golle Boluspor'dan Edim Demir, Sakaryaspor'dan Özgür Can ve Manisaspor'dan Sezer Öztürk, 12'şer golle de Giresunspor'dan Aydın Çetin ve Diyarbakırspor'dan Emrah Bozkurt izledi.

İKİNCİ DEVRENİN LİDERİ BOLUSPOR

Ligde birinci devreyi 22 puanla 9. sırada tamamlayan Boluspor, topladığı 19 puanla sıralamada 5. sıraya kadar yükseldi. Ligin ikinci devresinde Boluspor'un ardından en fazla puanı Diyarbakırspor, Manisaspor, Kardemir Karabükspor ve Sakaryaspor topladı. İkinci devrenin en başarısız takımı 8 maçta 6 puan toplayan Kartalspor olurken, 7'şer puan toplayan Kayseri Erciyesspor, Kasımpaşa, Çaykur Rizespor ve Malatyaspor bu takımı takip etti.



Kategori : SPOR