Sezer projeleriyle geliyor

Sezer projeleriyle geliyor
DSP lideri Zeki Sezer, yerel seçimler için geldiği Kocaeli'nde partililere seslendi. Sezer projelerinin hazır olduğunu savundu.Abone ol

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, partisinin, çalışanların hakları için verilmiş mücadeleden doğduğunu belirterek, ''DSP, bugün yoksulluğun da işsizliğin de üretimsizliğin de çözümüne dönük projeleriyle geliyor'' dedi.

Sezer, yerel seçimler için geldiği Kocaeli'nde partililere seslendi.

Birilerinin özel uçaklar, helikopterler ile sırça köşklerinden belli illere giderek, çevre illerden topladıkları partililerle mitingler yaptığını öne süren Sezer, kendilerinin ise belde belde, köy köy, il il, ilçe ilçe dolaştıklarını anlattı.

Kocaeli'nde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Sezer, şunları arizona seo söyledi:

''Çalışanların hakları için verilmiş mücadeleden doğmuş Demokratik Sol Parti, bugün yoksulluğun da işsizliğin de üretimsizliğin de çözümüne dönük projeleriyle geliyor.

Türkiye'de yoksulluğu görmeyenler, işsizliği yok sayanlar, huzuru, barışı yok edenler televizyon ekranlarından birbiriyle kayıkçı kavgası yapıyorlar. Vatandaşlarımız, eğer AKP'nin politikalarına, uygulamalarına 'hayır' diyorlarsa, karşısında gösterilmeye çalışılan Baykal'ın partisi değil, alternatif, iktidar olabilmiş tek sol parti Demokratik Sol Parti'dir.

Erdoğan'ın karşısında sadece Baykal'ı rakip gibi göstermeye çalışarak, aslında Erdoğan'ı, AKP'yi ayakta tutuyorlar. 'Alternatif Baykal ise ben almayayım' diyen vatandaşlarımıza sesleniyorum: Bütün milletimizi ayrımsız kucaklayacak, huzur ve barışı getirecek Demokratik Sol Parti'dir, Türkiye'de tek yol Demokratik Sol Parti'dir.''

''DSP'Lİ BELEDİYELERİN BAŞARISI TESADÜF DEĞİLDİR''

DSP'li belediyelerin başarısının tesadüf olmadığını vurgulayan Sezer, şöyle devam etti:

''Bizim kavgamız, yoksulluğu, issizliği yenmektir. Bizim kavgamız krizi görmeyen 'hamdolsun teğet geçti' diyenlerden ülkeyi kurtarmak, ulusal birliğimiz, milli bütünlüğümüz içindir. Bizim kavgamız Eşkişehir'de, Ordu'da olduğu gibi en başarılı belediyecilik hizmetlerini vererek, kentlerimizi yaşanılır kılmaktır. DSP'li belediyelerin Türkiye'nin en başarılı belediyeleri olmaları tesadüf değildir. Çünkü DSP'li adaylar nitelikli, üretimden gelen, yapacak işi, söyleyecek sözü olan, projesi, yüreği olan tertemiz insanlardır.''

DSP'lilerin sadece hizmet için siyaset yaptığını ifade eden Sezer, ''DSP'liler, belediyeleri ihale takibi, imar yoluyla rant elde etmek için meşgul etmez, halka köstek olmaz, destek olur. İki yapı birleşince başarı kaçınılmaz olur. Temiz örgüt, tertemiz bir yapı, Ecevit'ten alınan, Atatürk'ün yolunda bir uygar çizgi, ama aynı zamanda dürüst, üreten, misyonu olan adaylar. AKP'den kurtulmak için, onu besleyen, AKP'lileşen Baykal'dan kurtarmak gerekiyorsa ki o da Türkiye'nin, solun önünü tıkadı, ondan da Türkiye'yi kurtarmak demokratik solcuların boynunun borcudur'' diye konuştu.

Zeki Sezer, konuşmasının ardından Kocaeli Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.



Kategori : GÜNCEL