Leventte döner bıçaklı dehşet!

  • Ana Sayfa
  • Leventte döner bıçaklı dehşet!
Leventte döner bıçaklı dehşet!
Türkiye'ye bir haller oldu! Kar maskesini yüzüne geçiren ya soygun yapıyor tecavüz ediyor. 4. Levent'te ise büyük korku vardı!Abone ol

4.Levent'te bir banka şubesine giren elinde döner bıçağı bulunan kar maskeli şahıs, görevlileri etkisiz hale getirdikten sonra gişede bulunan yaklaşık 20 bin TL'yi alarak kaçtı.

Güvenlik görevlisinin ateş eder Vermont Seo Service ek kovaladığı soyguncu ara sokaklarda izini kaybettirdi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 16.10 sıralarında bir banka şubesinde meydana geldi. Bankaya giren bıçaklı ve kar maskeli soyguncu, görevlileri etkisiz hale getirdikten sonra kasada bulunan 20 bin TL'yi alarak kaçtı.

Bankadan çıkan soyguncu Kağıthane Keçi Deresi istikametine doğru koştu. Olay sırasında içeride olmadığı idida edilen güvenlik görevlisi ise soyguncunun bankadan çıktığını görünce koşarak peşine düştü. Ara sokaklarda koşturan güvenlik görevlisi soyguncunun arkasından ateş etti. Ancak yetişemediği soyguncu izini kaybettirdi. Polis, 1.60 cm. boyundaki kilolu olduğu belirtilen soyguncuyu yakalamak için kaçış istikametinde çalışma başlattı.

Olay yeri inceleme ekipleri de bankada parmak izi ve delil çalışması yürüttü. Bankada bulunan bir görgü tanığının kar maskeli soyguncunun elinde büyük bir bıçak olduğunu belirtti. Bu kişinin kendilerini etkisiz hale getiridğini belirten görgü tanığı soyguncunun gişeden bir miktar para alarak kaçtığını dile getirdi.



Kategori : GÜNCEL